Pinsa Romana

Pinsa Romana

3.11.2020

Na povrchu křupavá, uvnitř vláčná.

Speciální mouka pro římský typ pizzy „Pinsa Romana“. Pinsa Romana se vyznačuje křupavým povrchem, vláčností uvnitř a lehkou nadýchanou strukturou. Toho dosáhneme, pokud těsto absorbuje co největší množství vody,což závisí na kvalitě mouky a dalších surovin. Vysoce kvalitní pšeničná mouka je obohacena o mouku s vysokým obsahem vlákniny, dále rýžovou a sojovou mouku. Každá z těchto surovin má určitou schopnost: vybraná italská pšeničná mouka s vysokým obsahem bílkovin, váže až 80% vody a umožňuje těstu kynout až 48 hodin, což činí těsto lehce stravitelné. Rýžová mouka zadržuje vodu i po propečení výrobku a zároveň napomáhá křehkosti a křupavosti povrchu. Dále mouka ze sóji obsahuje kvalitní rostlinné bílkoviny, které plně nahrazují vlastnosti sádla, přidávaného běžně do pizzy. Díky použití sojové mouky, je pak výrobek 100% rostlinného původu. Další složkou je kvalitní přírodní sušený kvásek, který zajišťuje stejnoměrné kynutí, standardní kvalitu a také šetří čas a náklady na výrobu. Vše obohacuje mouka z části zrna sousedícího s otruby, která se běžně odstraňuje, i když je bohatá na vlákninu. To činí Pinsu výživově hodnotou a chutnou. Pinsa Romana se neliší od klasické pizzy pouze tvarem, ale hlavně chutí, křehkostí a výrobním postupem. .

Chcete být informování o novinkách, akcích a slevách?
Obsah košíku
Celkem: 0,00 
Zobrazit košík
Vrátit se k nakupování